Мъж от Велико Търново мъж отглежда дъщеря си и племенника си

...
Мъж от Велико Търново мъж отглежда дъщеря си и племенника си
Коментари Харесай

Баща отглежда сам дечицата си, но може да остане на улицата

Мъж от Велико Търново мъж отглежда щерка си и племенника си самичък, който е останал сирак. Страхува се, че скоро могат да останат без дом.

49-годишният Раиф Ахмед от години отглежда самичък щерка си, защото жена му ги изоставила и отпътувала в чужбина. Наскоро брат му умрял и оставил сирак 12-годишния му племенник Сабри, съобщи.

Тримата живеят в дребна къща в остарялата част на Велико Търново, за която заплащат алегоричен наем. Тя е благосъстоятелност на възрастен човек, който е в старешки дом, само че неотдавна била преписана на родственици и Раиф се опасява, че може да остане на улицата.

" Тази къща е приписана на други хора и аз желая в подобен миг да имам общинско жилище ", споделя Раиф.

" Ако старецът почине ще сме на пътя. Затова желаеме общинско жилище ", споделя племенникът му Сабри Събев.

Раиф Ахмед работи всеки ден по строителни обекти и обезпечава прехраната на децата. Нуждае се единствено от дърва за огрев, защото наличните няма да стигнат. " В момента се нуждая от твърдо гориво, тъй като запалвам две печки. Всичко имам - пералня, ледник... Не се спирам да работя и не преставам да се грижа за децата ", прям е мъжът.

И двете деца на Раиф са ученолюбиви. Сабри учи отдалечено и оказва помощ у дома всеки ден. А самотният татко мечтае да получи общинско жилище, където да може умерено да отглежда и възпитава фамилията си. В момента приготвя и документите си, с цел да кандидатства.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР